fredag 8 maj 2015

Röstånga Möllas ägare Rikard Forshufvud blickar tillbaka!


Då (2012) förstod vi nog inte hur stort det var. Att vi fick 5 stjärnor av tidningen Citys testpanel både för maten och prisvärdheten. Det är stort. Vi fick visserligen betyg 1 stjärna för inredningen... och den har nog inte blivit bättre... :-)

Men sopporna jobbar vi på 6 dagar i veckan, året runt. Idag bryr vi oss om detaljer som vi då inte kände till och än mindre hade fokus på. "Detaljer" som textur, smakvariations-förnimmelse, "el dente"-känsla m.m. Näringsaspekter som fullvärdiga proteinkällor, långsamma kolhydrater, vitaminer, allergi-strategi m.m. har vi dock haft med oss från början.

Kost och hälsa har varit med under de 25 år då vi odlade ekologiskt på Röstånga Mölla, malde mjöl samt tillverkade flingor och müsli. Innan vi byggde bageri, innan allt blev en enda stor soppa!!!! ;-)

Priset är fortfarande unikt då man kan äta sig mätt på soppor och bröd för endast 50 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar